Hakuohjeet


DEAR DESIGN TUO JÄLLEEN KÄDENTAITAJAT HANSAAN

Myyjähaku nyt käynnissä!
Dear Design -myyntitapahtuma sai alkunsa syksyllä 2012 ja tapahtumat jatkuvat yleisön pyynnöstä! Tänä syksynä järjestetään kolmas Dear Design -myyntitapahtuma, ja haemme nyt kädentaitajia myyjiksi syksyn tapahtumaan.
Tiedot pähkinänkuoressa:
Syksyn Dear Design -tapahtuma järjestetään lauantaina 5.10.2013 klo 10–18 kauppakeskus Hansassa, Turun sykkeessä. Väännät sitten metallia tai puuta, suunnittelet vaatteita tai jotain aivan muuta, olet tervetullut mukaan!
Yhden myyntipaikan koko on 2 x 2 m, ja sen voi sisustaa vapaasti haluamallaan tavalla. Paikkaan ei sisälly pöytää eikä muita kalusteita.
Myyntipaikan hinta on 45 €, joka sisältää myös tapahtuman julistemarkkinoinnin. Myyntipaikan voi halutessaan jakaa kaverin kanssa.
Edellytämme, että kaikki myytävät tuotteet ovat itse suunniteltuja sekä käsintehtyjä. Tapahtuma ei ole jälleenmyyjiä varten!
 Tapahtuma järjestetään hyvässä talkoohengessä ja toivomme erityisesti pienempien tekijöiden sekä kädentaitoalojen opiskelijoiden saavan tätä kautta osaamistaan esille.
Kaikkien myyjien tulee hakea tapahtumaan blogin etusivulta löytyvällä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy 15.9.2013. Vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset hyväksytään.
Hakijoille ilmoitetaan valinnasta mahdollisimman pian haun päätyttyä. Otathan huomioon, että mikäli tulet valituksi ilmoittautumisesi on sitova. Paikkamaksun tulee olla suoritettuna 27.9.2013 mennessä. 
Tiedustelut sähköpostitse deardesign@live.fi
Syysterveisin Dear Design -tiimi